torstai 17. syyskuuta 2009

Toinen paiva

Nukuttiin vahingossa 14h. Vahingossa siksi, etta hostellihuoneemme on ikkunaton koppero, jossa ei ole tietoinen vuorokauden ajasta. Vasymyksella oli tietysti myos osansa tassa. 10h lennot ei oo kivoja. Vaikka siella saakin katsella hyvia elokuvia edella olevan selkamyksesta (Katja katoin hangoverin).

Nyt ollaan hemmetin korkealla, jossain vuorella. Tanne paasi sellasella raitsikalla, joka vaan ketterasti kiipesi rinnetta ylos yhden vaijerin vetamana. Vedettiin hedelmasmoothiet ja siirryttiin dataamaan mehukitskan koneille.

Maha ei ole mennyt sekaisin, vaikka lounastimme eilen kotilahiomme epailyttavassa ravintolassa. Saimme nuudelikeittoa, johon heitettiin kananpaloja seinalta. Myos pari kasvista siina oli. Juomaksi tilasimme sitruunateeta, ja saimme jaadytettya vesikaakaota (tai ainakin silta se maistui, ei tietoa mita se oikeesti oli).

Shoppailut suoritimme Ladies marketilla. Mukaan tarttui muutamia (10) itemia. Elina loysi maailman sopoimmat varvassandaalit ja Tanja siniset aurinkolasit. Tyytyvaisyysprosentti 58%. Suosittelemme liha-/kalakojuja!

Nyt lahetaan kiipeemaan pari porrasta (liuku) ja katellaan hienoja maisemia. Kuvia luvassa, jos loydetaan hostellin koneesta koloja. Mahtava meininki! (Ei olla vielakaan heratty)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti