sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Hippiparatiisi!

Byron Bay se on. Saavuttiin tanne kaksi yota sitten ja huippua on ollut. Talla paikalla on ihan oma pikkukaupunkitunnelmansa ja kaikkein paras on meidan hostelli. Sen varaaminen oli oikeestaan aika vahinko, kun naytti ettei missaan oo enaa vapaana mitaan ja sit vaan soitettiin randomilla johonki paikkaan ja paastiin sinne. Kyseessa on hippien 70-luvulla perustama kommuunihommeli, jossa jotkut nukkuu tiipiissa ja toiset pressuhokkeleissa. Meilla sentaan on ihan dormihuone, mut nekin kaikki sijaitsee uima-altaan ymparilla avoterassisisaankaynneilla. Paikka on metsan keskella, liskoja vilisee ja riippukeinuissa voi loikoilla. Ihan mahtava paikka!

Taalla on myos ihanat rannat. Tekee mieli vaan liottaa varpaitaan meressa tai hiekassa. Ja ilmasto on selkeesti Sydneya edella lammon suhteen. Ah! Melkein voisi jaada pidemmaksikin ajaksi. Mut tiistaina kuitenki suunnitellaan lahtevamme Brisbaneen. Siella varmaan viivytaan myos joku nelja yota ja suunnitelmissa olisi asioiden hoitelua. 13h bussimatka oli odotettua iisimpi, ja ainakin Tanja nukkui ihan taydellisen kunnolliset younet, eli hereilla oli tasta ehka 4h. Aika hyvin sanoisin. Bussimatkailua kohtaan olemme siis viela tassa vaiheessa hyvin suopeita.

Surffaripoikia muutama taskussa, joiden varjolla nukuimme yhden yon luksussangyissa ja siivoustyopaikkoja olisi tarjolla Surfers Paradisessa sit kun sinne joskus matkoillamme osutaan. Tuossa aika lahella se on, muttei nyt sovi suunnnitelmiin. Mut ainakin Tanjalla on tekstailukaveri, joten paikallinen liittyma paasee oikeuksiinsa...

Aussiasenne alkaa pikkuhiljaa tarttua. No worries mate!

2 kommenttia:

  1. Loistavaa, että liittymällä on käyttöä ;) Täälläpä on puolestaan ohjelmassa tenttiin lukua ja käännöksen tekoa! Jotta nauttikaahan tyttöset olostanne siellä :)

    VastaaPoista
  2. Kateudesta kalpeina ja samalla iloisina puolestanne olen/olemme seuranneet reissuanne täällä syysmyrskyn tuivertaessa nurkissa.
    Hyvää matkaa edelleen Brisbaneen!
    Tv. Vanha Outi

    VastaaPoista