tiistai 27. lokakuuta 2009

Red Centre

Ja nyt olemmekin Alice Springsissa. Kaupunki vaikuttaa kivemmalta kuin Mt Isa, vaikka sekin parani loppua kohti aika lailla. Naimme nimittain Isan korkeammalta ja se oli kaunis auringonlaskuineen. Kavimme siella myos maanalaisella kaivoskierroksella, mika oli aika jannaa, ja onnistuimme loytamaan elokuvateatterin, missa nautiskelimme paikallisella road trip -filmilla. Eli kaikki ei ole aina sita, milta ensin nayttaa.

Huomenna aamulla klo 6 aloitamme the Rock Tourin, joka on kolmen paivan retki Ulurun maisemiin. Paasemme siis vihdoin kunnolla outbackiin! Sen jalkeinen elama onkin sitten taas vaihteeksi hamaran peitossa. Etelaan olemma joka tapauksessa menossa ja toita aiomme ruveta hankkimaan aktiivisesti, jotta ehdimme hieman ansaita ennen joulua.

Valitettavasti joudun toteamaan, etta olemme ilmeisesti lihoneet kilon tai pari paikallisen vaa'an mukaan (uskon kylla, etta se on vaarassa, tosin mahani tuntuu hieman suuremmalta, mutta se on ehka vain turvotusta). Voisimme vaikka syyttaa tapahtuneesta myslipatukoita tai vaihtoehtoisesti suuria ruoka-annoksia, koska ruoka on aina parin paivan valein syotava loppuun. Toivon, etta kehityssuunta kaantyy painvastaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti