sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Sadetta surffaajien paratiisissa

Yllatys yllatys! Olemmekin kaikki Surfers Paradisessa (terkkuja aidille, Tanja ei sooloile kovinkaan paljon). Saavuimme eilen paivasaikaan ja asetuimme taloksi mukavan pieneen hostellihuoneeseemme (suihku on aiheuttanut hieman ongelmia). Tunnelma on kuin ruotsinlaivassa konsanaan (sisustuksen puolesta tosin vain). Kaytavilla on siivoojan aamuista imurointia lukuun ottamatta hyvinkin hiljaista (tai siis yhtena aamuna, ja sekin oli klo 12).

Kaupunki vaikuttaa melko kuivalta. Markaa on mutta paaasialliset ajanvietteet ovat ranta seka yoelama. Osa meista on saanut naista paljonkin irti, mutta valtaosa meista ei ole paassyt nauttimaan taysin rinnoin. Tanaan ollaan aika pitkalti pidelty sadetta sisatiloissa. Huomenna nayttaisi olevan paremmin ja ehka mennaan jonkinlaiseen huvipuistoon.

Seuraava kohde talla ah niin suunnitelmallisella matkallamme on Noosa. Kyseinen rantapaikka sijaitsee hieman Brisbanesta pohjoiseen (3h). Suunnitelma on yha menna Darwinia kohti, mutta odottelemme paraikaa pankkikorttejamme, jotka saapuvat Brisbaneen luultavasti ensi maanantaina. Palaamme siis silloin ah niin iloisen virkistavaan Brisbaneen. Varmasti eri hostelliin!

Eraaksi matkaharrastukseksemme on muotoutunut hauskojen paikannimien listaaminen ja sille nauraminen. Listamme koostuu esimerkiksi seuraavista nimista: Woolloomooloo, Mullumbimby ja Murwillumbah (kaikella kunnioituksella aboriginaalikulttuuria kohtaan). Toinen lista sisaltaa asioita, joita on peritty Britanniasta (esim. vessat, eristys, karkkivalikoima) ja kolmas vaihtoehtoisia vessanvetosyysteemeja. Elamamme on hyvin jannittavaa, kuten voitte huomata.

Surfers Paradisessa olemme saavuttaneet seuraavaa: lyhyt tutustumisretki lahikauppaan, lyhyt tutustumisretki rannalle (Tanja x4), lyhyt tutustumisretki yoelamaan ym. lyhytta. Tosin Aino on tutustunut hartaasti hammasharjavalikoimaan. Bikineita on yllattavan vaikea loytaa maasta, jossa kaikilla on bikinit. Sama patee myos rantalapsyihin. Kyllahan niita on, mutta ei niita oikeita. Huomatkaa, etta olemme viipyneet paikkakunnalla vasta vuorokauden. Sita on meidan itsekin aika hankala kasittaa. Varsinkin kun Tanja on tekstaillut lahes koko saldonsa (ehka pian). Noosassa aiomme harrastaa villimpia asioita, kuten kajakointia ja surffausta. Ehka myos tutustumme luontoon, koska siella sita on. Naita odotellessa.

1 kommentti: