torstai 8. lokakuuta 2009

Brisbane

Ollaan siis Brisbanessa. Jotenkin vaikuttaa ei niin kivalta paikalta kuin edelliset. Ehka siksi, ettei taalla ole mitaan erityista. Ei tassa paikassa sinansa mitaan vikaa ole, mutta esim. hostellimme on aika tylsa ja jouduimme vaihtamaan ekana paivana huonetta, koska paailmastointi oli just meidan huoneen kohdalla ja asteita oli ehka +10. Uusi huone on sekin aika vilpoisa... Lisaksi kaupunkiymparisto alkaa ahdistaa, varsinkin kun on juuri kaynyt Byron Bayssa, jossa oli tosi kivaa. Tai ehka se on oikeasti vain hostellit, jotka ahdistaa. Tasta eteenpain mennaan vain kodikkaisiin ja pieniin hostelleihin. Haluamme myos paasta eroon tietynlaisista backpackereista, joita taalla tuntuu riittavan.

Ostimme toissapaivana minilapparin! Se on ollut kovassa kaytossa Ainon proof reading -tehtavan parissa. Harmi, ettei hostellissa ole ilmaista langatonta nettia... Aika monissa sellaiset nimittain on. Olemme turvautuneet McDonaldsin ilmaisyhteyteen, joka on aika hidas eika eilen edes toiminut jostain syysta. Yritimme myos menna istuskelemaan erinaisiin paikkoihin kaupungilla ja kokeilla onneamme. Onni ei ollut suopea. Siispa tanaan olemme palanneet takaisin matkatoimistojen neteille... Mutta tulevaisuus on toivottavasti nailta osin valoisampi.

Seuraava kohteemme on viela tassa vaiheessa hieman auki. Lauantaihin asti olemme varanneet tamanhetkisen asumuksemme ja sitten varmaan mennaan pois. Tanja aikoo mita luultavimmin tehda pienen lenkin taaksepain ja menna muutamaksi yoksi Surfers Paradiseen eraista sattuneista syista. Elina ja Aino ehka menevat jo muualle ja sitten Tanja ottaa heidat kiinni. Niin etta jumittumista ei sitten suvaita, Tanja!

Lampotila on mita mainioin. Kannatti lahtea pohjoiseen pain!

1 kommentti:

  1. Hei tytöt!

    Pitäkää vaan jöötä Tanjalle, ettei ala liikaa sooloilemaan siellä. Yhdessä matkustaminen on turvallisinta. Tanja ei pitäne tästä kommentista, mutta lähetän sen kuitenkin.
    terveisin äiti Suomesta
    ps. ihana kun siellä on lämmintä, täällä sataa vettä ja tuuli on lähellä myrskylukemia. Aamuina on ollut jo pakkasasteitakin

    VastaaPoista