tiistai 20. lokakuuta 2009

Elamme unelmaa

Tajusimme tanaan, etta niin sen on oltava: elamme unelmaa. Viime vuonna tahan aikaan unelmoimme juuri tasta. Aika hassua sanoisin. Myos se on hassua, etta olemme viettaneet Elinan kanssa jo yli kuukauden toistemme seurassa (nukumme jo parisangyssakin). Olemme siis olleet Australiassa jo kuukauden. Huh huh. Mietimme tanaan myos sita, mita kaikkea olemme oppineet maantuntemusmielessa yliopistollista suorittamista ajatellen. Emme kamalasti, mutta silti paljon.

Suunnitelmamme ovat ottaneet taas hieman tuulta purjeisiinsa. Huomenna lahdemme ylittamaan outbackia rakkaalla Greyhoundilla. Jos vaikka alkaisi kenguruita nakymaan (tahan mennessa nahty vain tarhayksiloita, pieni oinen juokseva seka maantielle kuollut yksilo). Vuorokauden ajelun jalkeen vastassamme on Mt Isa ja siita muutaman paivan kuluttua jatkamme Alice Springsiin. Jannittavaa nahda valilla jotain muutakin kuin merta (surffaripojat vaihtuvat karjapaimeniin :D). Olemme myos hieman koittaneet kepilla tyonhaun aloittamista. Tama maa ei usko internetin rajattomaan voimaan. Jonkinnakoista hedelmaa ehka tiedossa.

Olemme onnistuneesti saaneet kasiimme paikalliset debit master cardit. Nyt tarvittaisiin viela tileille hieman rahaa. Tamanhetkinen balanssi $1. Kylla meista viela tulee kelpokansalaisia.

Viimeaikaisia muutoksia: samoja vaatteita voi pitaa paallaan niin kauan kuin ne oikeasti alkavat haista (ainakin kolme paivaa) ja hostellien keittioissa uudeksi iskulauseeksi on muodostunut "se on varmasti ihan puhdas". Olemme alkaneet syomaan paremmin, eli laitamme jo ruokaa, ja paadyimme siihen tulokseen, etta jos rahat alkavat loppumaan niin syomme pelkkaa kakkua, hiphei!

1 kommentti: