keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Aino on taalla!

Aino tuli maanantai aamuna ja nyt meita on kolme. Virkistavaa vaihtelua! Levottomuusaste ei silti ole kaantynyt laskuunsa (Tanja irvistelee peilille ja laulaa toistaan uskomattomampia savelmia). Jouduimme vaihtamaan hostellia pienen vaarinkasityksen vuoksi ja paadyimme astetta likaisempaan paikkaan. Tosin meilla on ehka hostellin paras huone, ullakko eika kerrossankyja! Saksalaiset on vaihtuneet belgialaisiksi. Miten kaikki kansallisuudet ryhmittyykin aina samoihin paikkoihin?

Ostettiin eilen 10 000 km bussipassit ja huomenna suuntaamme pohjoista kohti. Suunnitelma on ehka mahdollisesti menna Darwiniin asti Alice Springsin kautta (matkalla varmaan Ulurun luo). Sit voisi tulla lansirannikkoa alas ja kiertaa etelaan. Itarannikon yksityiskohtainen koluaminen voisi tapahtua vasta viimeisena (talveksi pohjoiseen). No joo, saa nahda mita tasta suunnitelmasta tulee, mutta matka Byron Bayhin on jo varattu. Sinne lahdetaan yobussilla ja pariksi paivaksi varmaan varataan hostelli. Edessa siis kunnon biitsimeininkia, jos siella vaikka olis jo sita lampoa.

Toita mahdollisesti menemme etsimaan farmiluontoisesta paikasta keskelta ei mitaan. Ollaan Elinan kanssa saatu tarpeeksemme kaupungista. Yhtena mahdollisuutena olis wwoofing, eli luomutiloille majoitusta ja ruokaa vastaan, mutta ensin halutaan etsia paikkaa, josta vaikka sais palkkaakin. Onhan tuota rahaa viela jonkun verran, ettei sinansa kamalaa kiiretta. Ja nyt on ainakin bussimatkoja riittamiin, eli yobusseilla saastaa yopymiskuluissa. SIM-korttien hankinta on osoittautunut odotettua hankalammaksi, siksi etta emme ole oikein loytaneet meita miellyttavaa vaihtoehtoa, mutta eikohan me pian joihinkin paadyta.

Olis kiva hankkia minilappari, koska niin monessa paikassa on ilmainen langaton. Sit sais myos kuvia koneelle! Jos vaikka hankittais yhteinen kolmestaan ja sit kiisteltais kayttovuoroista ja siita, kuka sita kantaa. Kuulostaa aika hyvalta!

3 kommenttia:

 1. Hyvää matkaa! Täällä oli tänään korkeimmillaan +6 lämmintä, peräkonttikirppistakki tuli hyvään käyttöön. Kuvia kiitos kyllä! :)

  VastaaPoista
 2. Tutu lähetä sit joskus mulle kamerastas ne teiän kotona ottamat kuvat:) Hyvää reissailua!

  VastaaPoista
 3. Hei, hienoa että nyt on teillä koko porukka koossa! :D Löysin tämän teidän bloginne pitkän etsiskelyn jälkeen (Outi auttoi! :D) Ilmoittakaa kun löydätte surffipojat niin olen siellä 24 tunnin sisällä ;D KIVAA MATKAA!!

  T. Arvaatteko, alkaa H-kirjaimella.. :D

  VastaaPoista