lauantai 19. syyskuuta 2009

Neljas paiva

Odotellaan lentokentalle lahtemista. Seikkaillaan kaupungin ulkopuolella ja turhanpaivaisissa turistikohteissa (avenue of stars). Tanaan viimeinkin jetlag takanapain ja eikun kohta uutta putkeen. Nyt onneks lento on yolla, niin ei luulis niin paljon vaikuttavan. Aikaerokin on Hong Kongin ja Sydneyn valilla vain 2h.

Nahtiin muutamia temppeleita tanaan, eli vaellettiin kuumuudessa lakahtyneina. Eka paiva kun tajuttiin olla meikkaamatta (se ei nimittain auta, pahentaa vaan asioita...). Ehka paras ruokailukokemus kiinalaisittain luostarin kasvisruokaravintolassa. Ei sotkettu poytaliinaa kuin muutamalla riisilla ja teepisaralla!

Viela pikkasen rahaa pitais kuluttaa. Elinalle ehka punaset sandaalit. Hammennysta piireissamme aiheutti ilmainen paiva metrokortilla matkustettaessa, koska ostimme kolmen vuorokauden kortit ja nyt on jo neljas menossa ja se edelleen toimii!

Mennaanpa viela kattelemaan tuota jokea/merta/lahtea (vai mika se oli).

1 kommentti:

  1. Hei kengurut, huippua että teitte blogin! Tästä tulee osa miun päivittäistä nettikierrosta :) Mukavia ekoja päiviä Sydneyssä, ja terkkuja syysväritteiseltä Tampereelta!

    Outi

    VastaaPoista