perjantai 18. syyskuuta 2009

Kolmas paiva

Eilen illalla koimme ensimmaisen takaiskun: kummankaan kannykan laturi ei toimi taalla, vaikka adapterit toimiikin. Missa vika? Toisin sanoen molemmilla on aika pian mykkana, ettei kantsi paljoo viestailla. Tosin huomenna illalla lahetaan jo Ausseihin. Ehka siella toimii paremmin, toivotaan niin!

Tanaan kaytiin star ferrylla ajelemassa ees takasin. Paastiin silla ghettoon lahden toiselle puolelle, eika haluttu jaada sinne. Sit mentiin remontissa olevaan temppeliin, eli ei paasty sisalle. Mutta onneksi saimme maksaa ennustuksesta! Tanjan kasi sanoo, etta sen pitaa suunnata jalokivialalle, ja muutenkin on menestyksekas business lady. Elinan ala puolestaan on property eli talojen ostelu ja myynti. Han saa kuulemma helposti omistukseensa ainakin 4 taloa. Jip jip! Rakkauselamasta sen verran, etta Tanja ei saa hommata miesta ainakaan kahteen vuoteen. Elinalla puolestaan on jo seuraava vuosi hyvinkin otollinen. Rottaa ja apinaa ei tosin saa ottaa!

Loydamme itsemme hammastyttavan usein jostain puistosta, useimmiten vielapa pimean aikaan. Talla lailla emme ikina naa paikallista linnustoa, joka olisi kylla hyvin esilla. Ulkona lampoa riittaa; sisalla liian kylmat ilmastoinnit. Elinalla on jo nuha! Ehka se on sikaa hahahahaa.

Eilen illalla naimme (siis tapasimme) pari suomalaista poikaa. Emme ottaneet kontaktia :D Mitas viela... Ananasmehu on hyvaa!!! Eikun ananas-smoothie!!! Eikun molemmat!!! Ruoka on vaihtelevasti epailyttavaa.

Tanja osti eilen liian pienen t-paidan (yllatys yllatys), kun taalla ei saa missaan kokeilla vaatteita hitto vie! Ja kiinalaisethan on tunnetusti meita ainakin kaks kokoa pienempia (myos ne pullukat). Iloitsemme aina suuresti silloin, kun tormaamme suurempaan. Eli halvat on huvit! Muutenkin kyl. Esim. mcdonaldsissa (tutkimustemme mukaan) suuren aterian saa 3 eurolla (emmehan tietenkaan siella syo!).

Hostellin seta puhui juuri meille, emmeka ymmartaneet sen englannista mitaan. Yllattavan moni taalla ei sita ees osaa, vaikka virallinen kieli onkin. Ne vaihtaa enkun ja kiinan valilla, eika me huomata mitaan eroa...

Kuvia ois 500, johtoa ei nyt just saatavilla. Ehka jo huomenna...

1 kommentti:

  1. Kiva lugee blogianne :) Jaksakaa kirjoittaa päivittäin!

    -Sari

    VastaaPoista