sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Rannalla

Viikko Ausseja takana, tanaan paastiin ekan kerran rannalle (Manly) asti. Aika viileeta, mut ranta on kiva. Hiekka on hienoa ja polisee ja sita on nyt joka paikassa. Tultiin lautalla huonekaverimme kanssa heti aamusta (11:lta) ja kaytiin myos pummilla Oceanworldissa. Saastettiin ainakin kymppi dollaria. Paheksuttavaa, mutta tama ei ollut oma paatoksemme. Joopa joopa joo.

Uusi hostellimme on kodikkaampi kuin edellinen. Lisattakoon etta se on taynna saksalaisia, mutta ne varmaan sopii aika hyvin sisustukseen. Keittio on kattoterassilla, mika on paivalla aika jees, mutta illalla vahan kylma. Nyt asustellaan vain neljan hengen huoneessa, joka on huomattavasti rauhallisempi kuin Wake Upin 10 hengen dormi ja siivoton ruotsalainen, josta kylla oli myos valilla viihdetta.

Ollaan tutustuttu Sydneyn nahtavyyksiin: kaytiin perjantaina ihastelemassa maisemia nakotornista kasin ja paastiin myos kattomaan maisemia liikkuvilla penkeilla. Ollaan kayty myos Taronga Zoo elaintarhassa, joka oli aika iso ja hieno. Nahtiin vesinokkaelain ja monta kengurua! Lisaksi vierailimme museossa, joka oli seurausta hostelliodottelusta. Nyt tiedetaan aika paljon aboriginaaleista!

Pubeilemaan olemme paasseet myos. Live musiikki on taalla voimissaan ihan pikkusissakin paikoissa, mika on tosi jees. Ainakin kun osaa laulaa mukana! Saimme myos pikaisen olutkoulutuksen laivastomiesten taholta (aika pitka se oikeestaan oli). Surffaripoikia ei ole viela loydetty, mutta laivasto on aika hyvin eiko? :D

Aino tulee huomenna ja herataan aikaisin sita vastaan. Sit viela yks yo taalla ja sitten ei taas mitaan havaintoa jatkosta. Jotenkin on vahan sellanen olo, etta pitais menna pohjoseen lampoa kohti! Tanjan suuresta vaatevalikoimasta on yllattaen ollut jotain hyotyakin (esim. kohtalaisen edustuskelpoinen takki, kahdet farkut jne.). Elina puolestaan kiroaa kapeahkoa rinkkaansa, joka sisaltaa vaaria valintoja. Toivottavasti Aino tuo suoristusraudan, sanoo Elina.

Olemme aika pitkalti tottuneet elamaamme taalla ja pidamme siita. Enaa puuttuu tyopaikka ja asunto. Ensi viikolla hankitaan pankkitilit ja SIM-kortit ja muut, ja sitten ei kun hedelmia poimimaan haha. Alamme kyllastya reppureissaajiin, haluamme kontakteja paikallisiin (eli lisaa pubi-iltoja luvassa). G'day!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti