torstai 12. marraskuuta 2009

Grillausta

Heti edellisen paivityksen jalkeen sairastuin nuhahommeliin ja sitten tulikin helleaalto. Adelaide nauttii tavanomaista korkeammista lampotiloista (+35 eteenpain) eli lampo seuraa meita. Vaihdoimme myos hostellia hieman laitakaupungimpaan ja onnistuimme valitsemaan erittain viihtyisan paikan, joka on varikas ja tunnelmallinen. Ainakin kolmen parhaan joukossa asuttamistamme aussihostelleista. Torstaisin (nyt!) on ilmainen grillausilta, mika on hienoa, tosin pojat vahan karistaa noita makkaroita liikaa...

Lauantaina matkamme jatkuu kohti Red Cliffsia, joka on pikkuruinen paikka vahan tuolla Victorian osavaltion puolella. Sen jalkeen olemme kayneet jo viidessa osavaltiossa seitsemasta. Syy siihen, miksi juuri sinne olemme menossa on raha. Eras working hostelli siella vastasi kutsuumme ja sanoi, etta maanantaina olisi teille taalla farm workia tarjolla. Emme ole taysin varmoja siita mita se sisaltaa, paljonko saamme palkkaa jne. mutta menemme nyt ainakin katsomaan mista on kyse.

Tanaan makkaroiden grillauksen lisaksi olemme kayneet grillaamassa itseamme rannalla. Rannan nimi on Glenelg ja grillaus tapahtui rantavedessa ja simpukankuorien paalla astellessa. Ranta oli aivan erityyppinen kuin aiemmin nakemamme rannat; niilla kaikilla tuntuu olevan oma luonteensa. Huomenna menemme ainakin ilmaiselle kierrokselle paikalliseen suklaatehtaaseen (Haigh's Chocolates) ja Elina tapaa vanhan koulukaverinsa. Tuhoamme myos monen kilon appelsiinipussia ja muita hedelmia, joita ihmiset ovat haalineet, koska tarina kertoo, etta matkaamme kieltoaluetta kohti.

2 kommenttia:

  1. Suklaatehdas, huu! Mutta makkaroiden ja itsen grillaus kuulosti hyvältä. Mullakin ehkä töitä pukkaa, informoin lisää kun tiiän. Toivottavasti saatte hyviä hommia :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä täälläkin farm working tekisi hyvää!
    Mutta kestäisikö ilman nettiä...? Ehkäpä, jos pääsisi Murray joelle ongelle!

    VastaaPoista