torstai 22. heinäkuuta 2010

Enaa viikko jaljella!

Ympyra on sulkeutunut: olemme Brisbanessa. Tosin tanaan suunnataan jo Sydneya kohti, 15.30 lahtevalla yobussilla. Perilla ollaan aamuvarhain klo 6.30. Viimeinen kohtalokas bussimatkamme. Olen naet sairaana ja nena vuotaa aika lailla. Flunssaa tai sellaista. Elinalla on onneksi uusi niskatyyny.

Brisbanessa olemme ehtineet ostaa muutaman uuden vaateartikkelin, koska rahaa nyt viela vahan on. Hupenee kylla pelottavaa vauhtia... Kavimme leikkauttamassa Tanjan hiuksista aivan himpun verran ylivarovaisella kampaajaopiskelijalla, Elina kavi hyppaamassa lentokoneesta ja vierailimme Movie worldissa junamatkan paassa. Tanssimme randomilla clubilla randomien ihmisten kanssa ylimiksatun musiikin tahtiin. Eilen joimme yokahvia eraan Airlie Beach -ystavan kanssa. Taalla on aika kylma, ainakin oisin, ja huoneemme muistuttaa ilmastoltaan kellarikammiota. Muilta osin se on ihan siisti. Taten siis sairaudet.

Sydneyssa jaljella viela viisi yota. Katsotaan mita uutta loydamme jo kolutusta kaupungista. Ainakin oopperatalossa paasemme vessaa pidemmalle. Ja lisaksi niita vuoria. Ehka myos Canberraa, ken tietaa. Tuliaishelvetti odottaa vaistamatta.

Ei tassa nyt paljon muuta sanottavaa enaa ole. Nahdaan viikon paasta! Ainakin joidenkin osalta.

2 kommenttia:

  1. Reissunne tässä vaiheessa kiitän kovasti viimeisimmän vuoden kaikkein kiinnostavimman sisällön tuottamisesta!! Hauskoja ja sujuvia tarinoita on ilo lukea, ja niiden avulla olemme voineet seurata, missä olette menossa. Hauskaa viikkoa Sydneyssä ja iloista kotiinpaluuta!
    Liini

    VastaaPoista
  2. Ei tartte tuua tuliaisia! Katja

    VastaaPoista