tiistai 27. heinäkuuta 2010

On mulla sittenkin viela sanottavaa!

Sydney on ollut aika erilainen talla kertaa. Hostellimme on hieman kauempana keskustasta, mutta se on tosi kiva ja siisti ja ollaan saatu olla huoneessamme lahes keskenamme. Lisaksi siella on lammitin ja paksut peitot, mita luksusta!

Ostettiin viimeisten paivien kunniaksi pullo Bundaberg-rommia ja sita ollaan tuhottu. Perjantaina maattiin vain sisatiloissa sairauden takia, mutta lauantai oli jo ekstra-aktiivinen paiva. Kaytiin ulkoilmamarkkinoilla Glebessa ja Paddingtonissa, ostin korvikset. Illalla mentiin oopperatalolle tanssia katsomaan ja hienoa menoa oli! Sen jalkeen teki mieli tanssia koko pitka matka loputonta George Streettia. Nahtiin netin mukaan parhaimpia backpackkaajabaareja jne.

Sunnuntaina mentiin Bundabergissa tavatun kaverin kanssa ulos. Saatiin ekassa paikassa ilmaiset ateriat kun ostettiin juomat. Sunnuntai on kannattava paiva! Sen jalkeen mentiin baariin, jossa oltiin ihan ekana kun ensin tultiin Sydneyyn. Silloin paikka ei tuntunut mitenkaan erityiselta (paitsi live-musan osalta), mutta nyt se vaikutti todella kivalta. Jotenkin mielipiteet ilmeisesti muuttuneet matkan aikana. Aikamoisia iltoja molemmat.

Eilen oli pakko menna vihdoin katsomaan milta Bondi Beach nayttaa. Ihan rantakeli ei suosinut: tuuli ja ripeksi, mutta kaveleskely oli kivaa. Se ei nayttanyt ollenkaan silta, milta luulin sen nayttavan. En ole laisinkaan pettynyt. Matkalla tuli todistettua, etta matkapahoinvointi tapauksessani tapahtuu myos kaupunkibussien kyydissa. Taidan ottaa lennolle muutaman pahoinvointilaakkeen.

Tanaan hoidetaan asioita ja ostetaan tuliaisia. Illalla loput rommit. Huomenna lahto klo 21.55. Vahanko jannaa! :)

1 kommentti: