maanantai 19. huhtikuuta 2010

woof woof

Eli siis wwooffataan ja kivaa on. Paikka sijaitsee Dongaran pikkukylalla ja kyseessa on elakelainen pariskunta, jotka on muuttaneet joku 100 vuotta vanhaan taloon ja kunnostaneet sen. Tyona olemme raivanneet takapihan joelle viettavaa rinnetta kuolleista puista ja risuista ja seurauksena olemme naarmujen peitossa (ei tietenkaan voi pitaa pitkia lahkeita ja hihoja kun on kuuma), mutta saaneet aikaan myos suuria tuloksia, kuten jumalattoman risukasan. Ruoka on hyvaa ja sita syotetaan paljon (+ jalkkaria) ja myos muu vapaa-ajan ohjelma on ollut viihdyttavaa. Joka paiva kayty uimassa, kuunneltu tarinoita (Denise on valilla vahan liiankin puhelias...), pelailtu lautapelia ja wiita ja katsottu telkkarista stand uppia ja Dr Who'ta. Kaytiin myos yksilla Denisen ystavan jarjestamilla enjo-kutsuilla (vahan niinku tupperware), jossa hilpeasti tarjoiltiin kuohuviinia ja muuta mukavaa. Seuranamme on myos yksi saksalainen poika, joka on aika huvittavan koominen valilla.

Matka jatkuu keskiviikkona (eli oltiin lahes viikko taalla) Geraldtoniin, jonne saamme Grahamilta kyydin. Sielta meita tulee noutamaan seuraava wwoof-emantamme, joka asuu jossain siella lahistolla. Tama paikka on oliivitila, jossa myos monenlaisia elaimia (lehma, lammas, vuohi, koira, lapsi jne.). Saa nahda mita tyotehtavamme siella tulee sisaltamaan ja jatkuuko lihotuskuuri.

Taman jalkeen pidamme luultavasti hieman taukoa wwooffauksesta ja siirrymme hetkeksi tarkastelemaan lansirannokon mielenkiintoisia kohteita. Sitten varmaan takaisin tyonhakuun. Parempi olla tekematta liian tarkkoja suunnitelmia.

1 kommentti:

  1. Australialainen perhe-elämä kuulostaa oikein kivalta. Lautapelejä ja herkkuja, ihan kuin jouluna!
    Liini

    VastaaPoista