torstai 1. huhtikuuta 2010

Paasiaisretkeilya

Great Ocean Road ja muutama muukin maisema nahty. On istuttu bussissa, kiivetty vuorille, ryomitty luolissa, lennetty helikopterilla ja ratsastettu. Ehka siina kaikista tarkeimmat. Ah ja saatu ehka matkan parhaat sapuskat. Nahtiin myos roykkioittain koaloita ja kenguruita lahietaisyydelta, etta eipa tartte niitakaan enaa metsastella.

Kangaroo Island saa nyt jaada valiin, koska sinne paaseminen on niin kallista ja muutenkin se vaikuttaa aika samanlaiselta paikalta verrattuna niihin, joissa ollaan juuri oltu. Loysimme itsellemme kyydin Western Australiaan ja paatimme kayttaa tilaisuuden hyvaksemme. Lahdemme tanaan ajamaan kaukaisuutta kohti seuranamme muutamia muita. Matkassa on kaksi autoa, jotka omistaa englantilainen ja saksalainen poika. Toiseen tungetaan meidat ja toiseen menee kaksi ranskalaista poikaa ja yksi belgialainen tytto. Matkalla yovytaan teltoissa ja sen sellaisissa. Suuntaamme ensin Albanyyn, jonne matka kestaa luultavasti jonkun 3 paivaa. Siella suunnitelmaa taytyy taas paivittaa ja ottaa uusi suunta ja mahdollisesti myos uusi menopeli.

Etta sellaista paasiaista!

1 kommentti:

  1. Kuulostaa hienolta! Kiva että meette vielä länteenkin, sithän teillä on melkein koko manner nähtynä, eikö? Viettäkää hauska pääsiäinen <3

    VastaaPoista